Hur du lastar din Eventa

Får mina hästar plats?

Om du funderar på att köpa en Eventa men är osäker på hur du lastar eller hur dina hästar kommer få plats så har du nu en film att kolla på. Här kan du se hur man smidigt får in 2st hästar som är lite över 170cm i mankhöjd.

Vill du veta mer?

Nu vet du hur man smidigt lastar 2 hästar i  Eventan. Som du ser står hästarna bekvämt och säkert under hela resan.

Vill du se mer av denna fantastiska transport kan du ta en rundtur i viritual reality r. Där kan du kolla on alla smidiga finesser med Eventan och ta det i din egen takt.

Vill du ha mer tektnisk info och se mer bilder de två varianter vi säljer kan du se det här för Eventa L och för Eventa M här. Har du några frågor eller funderingar så ska du inte tveka på att ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor oavsett vad dom skulle vara.