Ifor williams och Fa-trailer i kampen mot Covid-19

Tiderna är tuffa just nu och vi alla måste göra vårat yttersta för att stoppa spridningen av Covid-19. Detta gör vi genom att ta avstånd och om vi har minsta misstanke att vi kan vara drabbade av sjukdomen måste vi hålla oss i karantän. Därför är det så viktigt att dom som behöver testa sig kan göra det i en separat miljö från andra på sjukhus där personer ofta har sänkt immunförsvar vilket gör denna sjukdom ännu farligare. Under sommar halvåret har detta lösts på många ställen runt i landet genom att slå upp tält utanför sjukhus och vårdcentraler. Men detta är inte optimalt under vinterhalvåret.

Att stå i kyla hela dagen är inte optimalt för de som tar testerna och därför har nu Ifor Williams kommit ut med en provtagningsvagn byggd på en extremt anpassningsbara serien BIAB som kan anpassas helt efter kundens behöv. Så att man kan ta prover separerat från sjukhus och vårdcentraler men ändå i värme och med tillgång till all den utrustning man kan tänkas behöva. den är också bra för att kunna åka ut till mindre samhällen och till personer som bor långt bort från en vårdcentral och av olika skäl inte kan transportera sig dit. Vi tror att detta kan bli ett extremt viktigt verktyg i kampen för att stoppa spridningen av Covid-19.