Fa-Trailer Umeå

Fa-Trailer expanderar till Umeå

 
Är du intresserad av att ta en närmare titt på våra fantastiska ultralätta Clear round hästlastbilar med upp till 1300kg lastvikt! Om du bor i norra Sverige och tycker det är för långt att åka till Mariestad så kan du nu kontakta vår säljare i Umeå. Vill du ha en hästlastbil med riktig lastvikt och med säkerhets funktioner som SBL (Safeback landing) som skyddar hästens rygg vid en eventuell krock eller hastiga inbromsningar. Dessutom är Clear runds hästlastbilar byggda för nordens tuffa klimat och har till exempel AWD (fyrhjulsdrift) som tillval. Vill du veta mer om bilen kan du gå in och läsa mer om den h
 
Har du mer frågor eller vill boka tid för en personlig visning hör av dig till
Oliver Forsström:
Mail: Oliver@fa-trailer.se
Tel: 0760121351