Ny sida! men fortfarande under uppbyggnad

Samling av logotyper

Som ni nu kanske ser så har vi gjort stora ändringar på våran hemsida. Detta både för att byta ut gammal information men också för att göra den mer användarvänlig för er. Vi hoppas självklart att ni är nöjda med vad ni hittar och känner att detta är en förbättring som vi gör. Dock vill vi påminna alla att uppbyggnad fortfarande pågår och små justeringar och ändringar kan komma ske framöver. Vi reserverar oss därför för felskrivningar så ha gärna det i åtanke medan du kikar runt på alla nyheter!

Vi har nu även samlat på oss ett rejält återförsäljarnät så att du kan hitta våra nyheter nära dig! Våra största nyheter är ju förstås Nugents yrkessläp och Clear Rounds hästsläp vilka våra återförsäljare kommer att kunna erbjuda dig och visa upp hos dom själva* Vi är oerhört stolta över att ha så pass kunniga återförsäljare med oss som har lång erfarenhet av släpförsäljning så tveka inte att kontakta oss eller några av våra fantastiska återförsäljare.

* Vissa återförsäljare kommer rikta in sig på häst eller yrkessläp så kolla på våran återförsäljare sida eller kontakta återförsäljaren för att se så att dom har släpet för dig hemma