Stor nyhet, vi servar och säljer nu även ATV

”EXPERIENCE MORE TOGETHER”

ATV FROM CFMOTO – EXPERIENCE MORE TOGETHER! Från steniga bäckar och kolossala lergropar till skogbeklädda bergåsar tar sig CFMOTOs högpresterande maskiner igenom allt.

Utrustade med 4-taktmotorer och ett oöverträffat sortiment av standardfunktioner gör våra ATV och side by sides användbara till mer än bara nöje. Oavsett om du är ute efter en adrenalinkick eller en kraftfull arbetsmaskin så kan du lita på att du hittar det du söker när du väljer någon av våra maskiner från CFORCEUFORCE eller ZFORCE serien.

För mer information om vårat utbud gå in på www.fa-fritid.se och läs mer. Självklart servar vi alla märken av ATV och släpkärror.

CFMOTO tillverkar ATV, Side by sides och motorcyklar med kvalitet i världsklass som fullständigt överträffar dina förväntningar. Precis som du är vi entusiaster och hämtar inspiration världen över. Idag är CFMOTO världens snabbast växande ATV-märke och sedan länge störst i Europa!

Med oslagbar kvalité till konkurrenskraftiga priser erbjuder vi maskiner från 400–1000 cc. Hjärtat och själen i våra fordon är motorerna och vi på CFMOTO lägger stor vikt i den invecklade och känslomässiga kopplingen mellan maskin och förare. Därav designar, konstruerar och tillverkar CFMOTO motorerna internt.

CFMOTO bygger ATV och side by sides med kraft och smidighet redo att möta alla slags utmaningar oavsett terräng och väglag. Med en maskin från CFMOTO får du extrautrustning och premiumfunktioner som standard – paketerat och klart till ett bra pris!

CFMOTO utvecklar, tillverkar, marknadsför och levererar världens mest tillförlitliga fyrhjulingar och motorcyklar. CFMOTO grundades 1989 i Hangzhou och har sedan dess byggt upp ett väletablerat, globalt distributionsnätverk med internationella partners runt om i världen.

Under resans gång har CFMOTO hunnit utveckla över 98 olika fordonsmodeller, vilka är distribuerade till över 1900 återförsäljare världen över. CFMOTO tar därmed plats bland de ledande inom den globala motorsportsindustrin. Hög kvalité samt ett starkt fokus på innovation och utveckling har gjort CFMOTO till ett välkänt varumärke på den globala marknaden.