Såhär hjälper vi ditt företag med BAI

Hur hjälper vi ditt företag?

I filmen ser du snabbt och enkelt fördelarna med business all inclusive. vill du veta mer får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig med alla sorters släp lösningar för ditt företag!

VAD ÄR BUSINESS ALL INCLUSIVE

Vår omfattande paketlösning fokuserar på låga driftkostnader och inga stillestånd. Detta låter dig fokusera på just det ni är bäst på så tar vi hand om alla era släpbehov. det är ett erbjudande som gäller de släp du hittar på vår sida byggdittsläp.se

Ett släp som inte är tillgänglig för arbete orsakar olägenheter, avbrott, oförutsedda kostnader och drabbar i slutändan lönsamheten. Ingångna kundavtal måste uppfyllas och förarnas löner behöver fortfarande betalas. Ett släp som krånglar vid fel tillfälle innebär problem då arbeten måste planeras om, vilket oftast innebär ökade kostnader och uteblivna intäkter.

Vår omfattande paketlösning, Business All Inclusive, fokuserar på att underlätta allt som handlar om dina släp. Med vårt omfattande service- och. assistanspaket minskar vi även risken för oplanerade stillestånd och kostnader. Vi erbjuder troligen marknadens bästa finansieringsupplägg samt försäkringslösning. Med Business All Inclusive vet du exakt vad släpet kostar per månad och slipper otrevliga överraskningar.

Business All Inclusive innebär att du långtidshyr ett släp av oss. Vi tar hand om allt under hela hyresperioden. Vi ser till att det utförs regelbunden service, vi erbjuder troligen marknadens bästa försäkringslösning, vägassistans med bärgning om det mot förmodan skulle inträffa något på vägen. Vi skapar trygghet för dig i vardagen! 

Man kan skriva mycket om denna unika paketlösning, men egentligen är det väldigt enkelt. Vi ser till att du har marknadens bästa släp och vi ser till att släpet rullar problemfritt, från år till år.  Skulle det mot förmodan hända något ute på vägarna så är vi där och hjälper till med vår vägassistans. Business All Inclusive är lätt att budgetera i företaget då priset innehåller ALLT kring ditt släp, inga kostsamma och oplanerade överraskningar.

Du fokuserar på ditt arbete och vi ser till att inget kring dina släp strular så att du kan vara på plats och uppfylla det dina kunder förväntar sig av dig. Läs mer om Business all inclusive här.