UNIVERSAL boskapsbox

Nugents universala boskapsbox är försedd med en robust, automatlåst huvud-grind. Den är designad för mångsidig och snabb hantering av boskap på kommersiella gårdar. Den justerbara huvudlåsgrinden gör den lämplig för djur av alla storlekar och halsinspektionsgrind möjliggör enkel halsinspektion för TB-testning och injektion. En kombination av sidodörrar tillåter ett urval av åtkomstpunkter för att underlätta allt från hovvård till full åtkomst för kejsarsnitt.

UNIVERSAL 2000 BOX

Nugent Universal 2000 box är designad för att ge bönder fri tillgång där det behövs. Dess robusta struktur möter mer än kraven från lantbrukarens vardagliga behov, samt har tydliga designegenskaper för att säkerställa användarens säkerhet och begränsa stress för både boskap och användare. Universal 2000 har olika standardfunktioner inklusive 3-punktslänkage, ryggstång och handtag, och avtagbara sidorör för öppen åtkomst.

portabel boskapsbox

Nugent portabel box är designad för att vara robust och praktisk, samt att uppnå maximal åtkomst på ena sidan. Utrustad med ett 3-punkts länksystem, boxen transporteras lätt mellan betesplatser.

Universal Hov hållare

Nugent Universala hov hållare är designad av professionella hovvårdsexperter för att minska stressen på boskapen under hovtrimningsprocessen genom att säkerställa säker fasthållning och kontrollerad lyft och sänkning av djuret.

Kalvbox

Nugent kalvbox möjliggör snabb och enkel avhorning av kalvar i en enkel enmansoperation. Väl inne i lådan hålls kalven stadigt på plats av en hållare, bestående av nos band och kedjor. Lådan är också designad med förmågan att hålla boskapen för kastrering, vilket ger bönderna två maskiner i en.

Vägningsplattform

Dagens bönder vet att vägning av levande djur är en viktig del av effektiv gårdsförvaltning. Välinformerade förvaltningsbeslut kommer från djurviktsdata som man enkelt får fram med Nugent Weigh Platform. Den säkerställer att den moderna bonden har en effektiv lösning för alla vägningskrav.