Marknadsledare

När det gäller boskapssläp är Ifor Williams marknadsledande då både kvalitén och utbudet är svårslaget. Ifor Williams har robusta släp som är till för att användas och användas länge. Det är ett boskapssläp som du kommer kunna använda flitigt och skulle du vilja uppgradera i framtiden till ett nytt Ifor Williams släp får du ut bra andrahandsvärde från det begagnade.

Många storlekar och varianter

Vi erbjuder en lång rad olika storlekar och varianter på boskapssläp för alla dina behov oavsett om du skall frakta gris, får, kor eller häst så har vi allt från det lilla obromsade P7e släpet till det största TA510 på 14 x 7 fot där du till och med kan välja dubbelgolv som alternativ och på så sätt kunna lasta till exempel över 60 får på en gång!

Prisvärda och smidiga

Våra boskapssläp är väldigt prisvärda och du kommer märka att priserna kommer att överraska dig positivt. Likväl som alla de flexibla lösningar som till exempel det enormt smidiga DP120 kan erbjuda då man till exempel kan lyfta av hela skåpet och på så sätt kan använda underredet för andra syften, lämnats och maskinramper är då praktiska tillval.

Varför köpa ditt boskapssläp hos Fa-Trailer?

När man köper ett släp är det mycket man kan lära sig om släpet och hur det är uppbyggt, vilka lagar som gäller och vilka vikter du får köra. på grund av detta har vi på Fa-Trailer samlat på oss mycket kunskap om många typer av släp så att du kan vara bekväm och säker i att du får det släp som är rätt för dig. Därför får alltid gratis rådgivning av oss på antingen telefon, mejl eller om du åker till oss pratar vi gärna släp över en kopp kaffe eller te och en bit kaka oavsett om du är på jakt att köpa eller ej. Välkomna till oss!