EN HÄSTTRANSPORT I EN KLASS FÖR SIG

Varför brinner vi så över våra hästtransporter? Jo, för oss är hästsläp inte bara ett redskap. Det är en förlängning av dig själv och ditt fordon. Med ett riktigt bra hästsläp bakom din bil spelar det ingen roll hur långt du behöver åka. För du kommer att njuta av varje mil. Eftersom du och din häst spenderar mycket tid tillsammans med ert släp så blir detaljerna extremt viktiga – komfort, utrymmen, säkerhet, intuitiva lösningar och en hälsoorienterad totallösning. Med detta vill vi välkomna en helt ny generation av moderna och genomtänkta hästsläp som kommer leda till mycket lycka under många år.

Ett val som gynnar dig och din häst och som dessutom är bra för miljön, en win win för alla helt enkelt!

Våra hästsläp från Clear Round finns i fyra olika utföranden. Så att du ska hitta den modell som passar just dig och din häst, och i er favoritfärg. Ett fantastiskt stort urval av färger – vi erbjuder hela 289 olika färgkombinationer att välja mellan. Vilken är din favorit?

GRP-modellerna är speciellt bra för vårt växlande och ibland rätt hårda klimat. Med den sandwich konstruktion som man får med GRP så isoleras släpen från kyla och höga ljud. Med en skötardörr som är hela 1,9 meter hög så är detta hästsläp även anpassat för våra långa ryttare. Så att du enklare och säkrare kan ta dig in och ut till hästarna utan problem. Dessa hästsläp erbjuder komfort både för dig och för dina hästar!

Klicka på knappen nedanför för att bygga ihop ditt favoritsläp.

Bygg ditt släp här!

HÄSTSLÄPET SOM VUNNIT STORA PRISER MED MARKNADSLEDANDE GARANTIER

Våra hästsläp har vunnit flera stora priser ute i Europa, bland annat prestigefyllda Red-dot Award. Vi är så övertygade om släpens kvalité att vi erbjuder våra kunder kanske marknadens mest generösa trygghetspaket. Våra hästtransporter säljs med 5 års garanti, livstids golvgaranti och mer än 30 års erfarenhet av både hästsläp och hästar.

Vi tycker det är fantastiskt att kunna erbjuda hästsläp i en sådan hög kvalitet och som vi vet att både häst och ryttare kommer trivas väl med. Dessa hästtransporter kompromissar heller verkligen inte med sitt utseende. Med den höga säkerheten och komforten tycker vi även att modellerna är några av de klart snyggaste hästsläpen på marknaden. De kan antingen vara en blickfångare, eller något mer neutralt, eller elegant, allt beroende på vilken stil som passar dig.

Clear Round hästsläp finns i fyra olika modeller. Vilket medför att du kan hitta en storlek och modell som passar just dig. Gå in på de olika modellerna för att lära dig mer om dom och deras fantastiska funktioner. Har du några frågor eller funderingar hittar du kontaktinfo under vår kontaktflik här. Där kan vi svara på frågor du har eller så kan du boka en personlig visning av våra modeller eller av våra andra många produkter.

VAD ÄR GRP?

Glasfiberarmerad plast eller GRP är ett material som utmanar marknaden och är extremt tåligt. Materialet används inom flyg-, bil-, båt- och byggindustrin. GRP är ett kompositmaterial är extremt starkt, och som även är väl isolerande. Liksom andra kompositkonstruktioner kompletterar de olika beståndsdelarna i kompositen varandra för att tillsammans göra ett starkare och bättre material. Allt tillsammans gör att GRP tål både tryck och dragkrafter extremt bra.

GRP har många fördelar jämfört med mer klassiska material. En låg vikt samtidigt som det ger en väldigt hög mekanisk hållfasthet. Det är beständigt mot korrosion. Resistent mot UV-strålning. Har hög temperaturstabilitet samtidigt som det är miljövänligt. Det är vattentätt, brandhämmande och har en extremt lång livslängd. Ett supermaterial helt enkelt!

ALU                                                             GRP L                                                     GRP M                                                    GRP S

Mått och vikter Clear Round släp