CLEAR ROUND, SÄKERHET OCH KVALITET I CENTRUM

Clear Round startade som ett familjeföretag i Östergötland. Förutom ett stort hästintresse hos grundarna finns över 30 års erfarenhet av att leverera och serva husbilar till folk över hela Sverige. Nu kombinerar dom sina intressen för hästar med att serva kunder för ett vinnande liv med häst.

Vi har under flera års tid sålt deras hästlastbilar och är superglada att nu kunna erbjuda deras nya hästsläp. Vilka vi tycker är fantastiskt bra och som verkligen tar efter vår filosofi att sätta kvalitet och säkerhet i centrum för både ryttare och häst. Vi kunde helt enkelt inte varit mer säkra på att deras hästsläp och hästlastbilar är rätt produkter för oss.

KVALITETSSLÄP TILLVERKADE I TYSKLAND MED MARKNADENS BÄSTA GARANTIER

När vi säljer våra högkvalitativa hästsläp vet vi att våra kunder är så nöjda att dom inte återkommer på många år. Men när det är dags för byte, vet vi att dom vänder sig till oss igen. När du köper en hästtransport från Clear Round kan du vara trygg i att du har ett fordon som håller i många år. Vilket är något bra för både plånboken och miljön. Att köpa kvalitet är en investering i framtiden som i slutändan är ekonomiskt och miljövänligt, och under tiden har du och din häst ett fantastiskt släp som är tryggt och säkert. Deras hästsläp är ett premiumsläp som tillverkas i tysk kvalitet som är utrustade för vårt svenska klimat.

Våra hästsläp har vunnit flera utmärkelser och priser i Europa, vilket är ytterligare ett bevis på dess kvalitet. Vi erbjuder dessutom våra kunder marknadens kanske bästa garantier och trygghet; 5 års garanti och livstids golvgaranti betyder att man inte behöver oroa sig, utan endast kan njuta av ett fantastiskt hästsläp.

Visa hästsläp
Visa hästlastbilar

HÄSTTRANSPORTER FÖR DIG

Vårt fokus på kvalitet och säkerhet borgar för att vi inte säljer vilka fabrikat som helst. Därför kan ni alltid vara säkra på att när ni handlar hos oss får ni högsta kvalitet av de bästa fabrikaten för hästlastbil och hästsläp. Clear Round har vi jobbat med länge, och vi har varit extremt nöjda med de produkter de har erbjudit. Det är viktigt att man vet vad man ska leta efter när man köper en hästtransport. På så sätt kan man göra ett informerat beslut själv och känna sig bekväm i valet man gör. Vi vill därför sprida så mycket information om vad som gör en bra hästtransport och vad man ska hålla utkik efter när man letar transport. Vi har en podcast där vi pratar häst och allt runt om kring, där har vi gjort ett avsnitt tillsammans med Horsecab där vi pratar om exakt detta och även vad man ska tänka på när man hyr ut sin transport.

Lyssna på vår podcast här om vad du ska tänka på när du köper transport!