Entreprenadsläp & Maskintrailers från Ifor Williams

Oavsett vad det är du ska transportera så våra släpvagnar det mest robusta som du kan köpa på marknaden idag. Ifor Williams gör ingen skillnad på små eller stora släpvagnar, alla är byggda på varmgalvaniserade chassin utrustade med samma extremt stora och tåliga hjullager. Med världens bästa bladfjädring så ligger släpen fantastiskt bra på vägen även utan last.

Våra yrkessläp är byggda för att vara praktiska med smarta lösningar samt med säkerhet i åtanke.

Entreprenadsläp från Ifor Williams används världen över av bygg & entreprenadfirmor, fastighetsbolag, transport och logistik firmor, skolor, lager, räddningstjänster, skog och viltvård och många fler.

Våra yrkessläpfrån Ifor Williams Trailers är det närmaste du kan komma ett pansarfordorn i släpbranchen! ( you have to see it to believe it ).
Ring eller mejla gärna oss så berättar vi mer 0501-601919 info@fa-trailer.se

I sortimentet Entreprenadsläp så kan vi erbjuda:
– Allroundsläp
– Flatbeds / Flaksläp
– Tippsläp
– Maskintrailers
– Tiltbeds
( mer info om dessa kan du läsa om längre ner på sidan )

Ifor_Williams_FA-Trailer

FA-Trailer Allroundsläp

I Allroundsläp ( GD – General Duty ) så har vi släpvagnar som kan utrustas med olika typer av lämmsatser och ramper för att passa just din verksamhet.

Det minsta släpet heter GD64SA och har en innerängd på 189cm samt en innerbredd på 125cm. Minsta totalvikt 750kg & högsta totalvikt 1500kg.

Det största släpet heter GD126 och har en innerängd på 373cm samt en innerbredd på 177cm. Minsta totalvikt 1400kg & högsta totalvikt 2700kg.

Där emellan har vi massa olika versioner att välja på. Hela sortimentet hittar du här: FA-Trailer Allroundsläp

Flaksläpen finns i en mängd variationer där vårt lilla enaxlade Eurolight EL071-2012 är vårt minsta släp. Eurolight serien är precis som det låter en lite lättare släpvagn som passar för de flesta ändamål. Transport av maskiner, byggnadsmaterial, fastighetsskötsel mm.

Efter Eurolight serien så har vi LM serien och till skilland från eurolight vagnarna så är dessa släp är större och kraftigare byggda och finns i en uppsjö av versioner.

Minsta LM släpet heter LM85 och har en innerlängd på 244cm samt en innerbredd på 152.5cm. Minsta totalvikt 1400kg & högsta totalvikt 2700kg.

Största LM släpet heter LM208 och har en innerlängd på otroliga 613cm samt en innerbredd på 250 cm. Minsta totalvikt 2700kg & högsta totalvikt 3500kg.

Du kan med enkelhet montera bort lämmsatsen ( om du har ett sådant ) och får då en otroligt stor yta att lasta styckegods på.

Du hittar hela vårt sortiment här: FA-Trailer Flaksläp

FA-Trailer Eurolight
FA-Trailer Tippsläp

Ifor Williams Tippsläp är något utöver det vanliga. Dessa släp är extremt robusta och näst intill oförstörbara. Dessa släp lämpar sig mycket väl för transport av massor, vad / virke, maskiner mm

Det minsta tippsläpet heter TT2515 och har en innerlängd på 246cm och en innerbredd på 149cm. Minsta totalvikt 1400kg & högsta totalvikt 2700kg.

Det största tippsläpet heter TT3621och har en innerlängd på 362cm och en innerbredd på 195cm. Minsta totalvikt 2700kg & högsta totalvikt 3500kg.
Du hittar hela vårt sortiment här: FA-Trailer Tippsläp

I serien maskinsläp hittar du ett stort sortiment kapabla släp. De går att få med olika typer av ramper, LED belysning, winch kit mm. Riktigt robusta släp som transporterar dina maskiner med lätthet. Minst i klassen är GH64 med en innerlängd på 188cm och en innerbredd på 123 cm. Minsta totalvikt 750 kg och högsta totalvikt 1500kg

Störst i klassen är GP147 med en innerlängd på 428cm och en innerbredd på 194cm. Minsta totalvikt 2700kg & högsta totalvikt 3500kg. Däremellan har vi massor av versioner och storlekar. Se hela vårt sortiment här: FA-Trailer Maskinsläp

FA-Trailer Maskinsläp
FA-Trailer Tiltbed

Räcker inte våra maskinsläp till? Du kan vara lugn. Ifor WIlliams TB ( Tilt Bed ) serie finns i en rad olika versioner som kan lasta otroligt mycket. Tilt bed innebär att du har en hydraulisk tilt funktion vilket gör att lastning / lossning av fordon och materiel blir otroligt lätt.

Minst av TB släpen är TB4021-302 med en innerlängd på 400cm och en innerbredd på 204cm. Minsta totalvikt 1600kg & högsta totalvikt 3000kg

Största TB vagnen är TB5521-353 med en innerlängd på hela 550cm och en innerbredd på 204cm. Minsta totalvikt 2700g & högsta totalvikt 3500kg

Du kan se hela vårt sortiment och alla versioner här: FA-Trailer Tiltbeds

Alla släp går att modifiera tills de passar din verksamhet med en mängd olika tillbehör. Exempel på några av dessa.

  • Winchar
  • Olika typer av ramper
  • Gallergrindar
  • Lämmsatser
  • Surröglor
  • Verktygslåda
  • Stegstativ
  • Aluminiumgolv
  • Aluminium kåpa
  • Däck

Förutom föräljningen av våra egna släp så byter vi in servar & säljer begagnade släp av alla märken så som Rekotrailer, Tiki trailer, Humaur, Westbay, Tranesläp, Fogelsta.

Via våra finansbolag Wasa Kredit för privatpersoner samt Release Finans för företag så kan vi erbjuda en betalningslösning som passar just dig

Köoper du nytt släp av oss och inte har möjlighet att komma och hämta din nya släpvagn? Då kan du vara lugn…..Vi erbjuder förmånliga leveranser över hela Sverige Släpvagnar - Svenska flaggan