Den bästa B-korts hästlastbilen?

Om du letar efter en lyxig B-korts hästlastbil med bra lastvikt så har du här FAXE B en hästlastbil med det där lilla extra. Vi bygger våra FAXE B på en Mercedes bil så du får ett väldigt snyggt utseende och en genomgående lyxig känsla som du genast kommer märka när du sätter dig i den. Med otroligt bra köregenskaper så kommer du glädjas åt långa körningar med denna bil. Vårat mål med utvecklingen av FAXE B är att komma fram med den bästa B-korts hästlastbilen som blandar lyx med bra lastvikt och samtidigt ha ett marknadskraftigt pris. Har vi lyckats? det är upp till dig att bestämma, välkommen att boka provkörning och personlig visning hos oss!

Säkerheten först!

Trots alla våra ambitioner med denna hästlastbil ville vi inte kompromissa på säkerheten. Säkerhet har alltid varit det vi värderat högst i våra produkter och vi har därför erbjudit Fogmaker brandskydds system som vi har monterat i hästlastbilar. När det var dags för oss att utveckla våra FAXE bilar så var det självklart att detta skulle vara standard, säkerhet är viktigt och att se till att både häst och människa kommer säkert fram. Läs mer om Fogmaker här!

Utrustning

Våra FAXE bilar kan utrustas med allt du kan tänkas vilja ha på din hästlastbil.

Våra B-kortslastbilar från Mercedes och MAN 4×4 är moderna transporter med hög komfort som förenklar din vardag när du vill transporterar din häst. Den finns som 3-sits med olika inredningsalternativ i hästdelen så som bom V-galler eller stuterimodell olika lastvikter beroende på val av modell. För maximerad lastvikt välj ett fordon med bominredning och lastvikten räknas inklusive förare och 90% tank och bilarna är alltid vägda av oberoende besiktning i Sverige.

Med en bil från Faxe åker du och din häst tryggt och säkert !