Fördelar med finansiering

  • 100 % avdragsgillt
  • Minimerar administration och fakturahantering
  • Enkelt att budgetera
  • Bättre cashflow/Förbättrar likviditeten
  • Paketera allting till en enda månadskostnad
  • Kostnaden för investeringen sprids ut i takt med att den ger intäkter
  • Enkelt att uppgradera utrustningen samt minskar risken för felinvesteringar

Som Privatperson kan du betala 20% kontant/inbyte och resten går att dela upp på upp till 120 månader. Detta gör att du kan få ett fabriksnytt släp till en mycket rimlig månadskostnad. Räntekostnaden för en 506:a med extra utrustning blir ca 5:- per dag efter ränteavdrag, resterande kostnad är amortering/eget sparande. Som privatperson och minst 20 år gammal kan du även låna utan kontant insats upp till 150.000:- i 10 år efter sedvanlig kreditprövning.

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsförslag.


Release Finans

Ditt moderna finansbolag

Deras personal besitter tillsammans över 350 års erfarenhet av investeringsfinansiering. Deras vision är att göra finansiering enklare och bättre för våra samarbetspartners kunder. Detta uppnår dom genom marknadens modernaste systemstöd, transparens och rak och tydlig kommunikation. Dom fokuserar på service, support och god kundvård.

Styrka

Finansiell styrka och uthållighet är en självklarhet och ett grundkrav för ett Finansiellt Institut. Umeå Release Finans AB största ägare är Fort Knox Förvaring AB med ett eget kapital på nära två miljarder SEK. Fort Knox är ett familjeföretag med mycket stark soliditet och äger bolag inom vitt skilda verksamhetsområden. Gemensamt för dem är att de alla är Umeåbaserade: Fastighet Balticgruppen, Umeås största privata fastighetsägare med 270 000 m2 fastighetsyta Hotell & restaurang Stora Hotellet, Gotthards, U&ME, Sävargården Industri Ålömaskiner världens största tillverkare av frontlastare Bioteknik Ett flertal avknoppningar från Umeå Universitet Kreativa näringar Dataspel, interaktivitet, forskning Finans Release Finans De privata ägarna, som låg bakom Resonia Leasing och även startade upp Siemens Financial Services motsvarande verksamhet i Norden, är alla operativa i bolaget förutom Krister Olsson. Krister är en av Sveriges ekonomiskt starkaste privatpersoner och huvudägare i Fort Knox Förvaring AB.

Swedbank

Utöver detta har Release Finans ett djupgående och nära samarbete med Swedbank. Swedbank har inga ägarintressen i Release Finans. Välkommen som Kund till Release Finans – Sveriges modernaste leverantörsleasingbolag.


Om Wasa Kredit

Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till företag och privatpersoner – främst leasing, hyra och avbetalning. Dom arbetar dels via deras samarbetspartners inom till exempel bil-, fritid-, dator- och maskinhandeln, dels direkt med deras företagskunder. Dessutom ger dom lån och kontokortskrediter till privatpersoner.

Deras affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Därför har dom ett genomarbetat koncept för leasing, avbetalning, hyra och konsumentkrediter. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och snabba kreditbesked.