Företagshyra

Det problemfria alternativet för erat företag istället för att köpa, helt utan kontantinsats!

Våran företagshyra gör att ditt företag kan slippa allt krångel som ingår när man äger ett släp. Hyr ett av oss istället så tar vi hand om alla problem som kan dyka upp så att du kan njuta av ett problemfritt använde av ditt släp.

Varför företagshyra ett släp hos Fa-Trailer? När du företagshyr ett släp hos oss ingår allt som som man vanligtvis behöver tänka på när man köper ett släp. Försäkring, service, däckhotell och däckbyte med mera. Och efter 5 år (60 mån) kan du välja att köpa loss ditt släp eller ta ut ett helt nytt släp. Om du gör det förlänger du din hyra helt utan extra kostnad!*

Försäkring under din företagshyra

När det kommer till försäkring av ett släp du köper själv så sparar du på att istället företagshyra. Vanliga försäkringsbolag drar av 20% av värdet på ditt släp efter 2 år och hela 50% efter 5 år. Företagshyr du ett släp av oss har du 100% av värdet under hela hyrperioden. Detta innebär att skulle ditt släp kvaddas i slutet av hyrperioden tar slut så får du ut ett nytt släp ändå helt utan krångel. I försäkringen är det endast 1000:- i självrisk om olyckan skulle vara framme!

Service under din företagshyra

Du slipper oroa dig för några service kostnader för ditt släp när du företagshyr det av oss. Vi står för all service på ditt släp under hela hyrperioden. Det som inte ingår är följande. tvätt om ditt släp är för smutsigt för att serva det så vi behöver rengöra det innan. Reservdelar och reparationer, om vi – vid servicetillfället – upptäcker att ditt släp är i behov av reparation. Vid sådant fall kontaktar vi dig för vidare pris diskussion om reservdelar och den medföljande kostnaden för arbetet.

Tjäna pengar på ditt släp

Du kan även tjäna pengar på ditt släp genom att hyra ut det i andra hand. Då täcker våran försäkring även detta så du behöver inte ens tänka på att behöva skaffa ny försäkring. Detta är ett bra alternativ till dig som inte behöver ditt släp jämt och vill kunna hyra ut det emellanåt. Detta funkar även för dig som hyr ut släp på heltid. Vi kan även ansluta ditt företagshyrda släp till HC uthyrning vilket är en tjänst som förenklar uthyrning av ditt släp. Du kan läsa mer om HC uthyrning här.

Vilka släp kan vi erbjuda?

Alla nya släp vi säljer kan bli företagshyrda. Vi erbjuder alla tänkbara släp** och vi har något för alla. Klicka på någon utav bilderna nedan för att läsa mer om de släp vi erbjuder

Hästtransporter

Här hittar du alla våra hästtransporter stora som små. Med alla tänkbara utrustningsmöjligheter

Släp

Här hittar du alla våra resterande släp som, tippsläp bil och maskintransporterings släp, gallerkärror med mera

Vill du få en prisbild av vad månadskostnaden blir för det släp med den utrustning du vill ha blir. Kontakta oss för en offertförfrågan! skriv vilket släp du det gäller och vilken utrustning du vill ha så återkommer vi med månadskostnad. Klicka här för att fylla i offertförfrågan.

* Beroende på prisändring på släpet från fabrik kan månadskostnaden förändras

** Vi säljer ej båtsläp eller husvagnar