Stort sortiment så att du kan hitta släpet för dig

För att du ska kunna hitta det perfekta släpet för just dig och din/dina hästar så har vi ett brett utbud av alternativ. Hos oss hittar du många varianter av släp från flera tillverkare som till exempel, Clear round, Fautras och Henra. Vi letar dessutom alltid efter de bästa släpen att erbjuda dig som kund hos oss. Därför kan du alltid lita på att vi har transporter vi litar på för att du ska bli nöjd med ditt köp och känna dig säker på vägarna. 

Kunnig rådgivning

Hos Fa-Trailer kan vi släp, och speciellt hästtransporter. När du kommer till oss så kan du lita på att du får bra rådgivning för just din situation. Vi kan vikter körkort och hästar vilket gör att vi kan guida dig genom denna djungel av olika hästtransporter. Vi känner oss stolta i våran kundsupport och gläder oss över att höra tillbaka från kunder långt efter att dom har köpt Hästtransport av oss och fortfarande är lika nöjda. Här är du alltid välkommen oavsett om du köpt transport ska köpa eller bara har frågor. Vi är alltid glada att svara på frågor och prata hästtransport. Så välkomna hit till Fa-Trailer, vi hoppas att du kommer bli vår nästa nöjda kund!

Ta dig en titt på våra släp här nedanför och tveka inte på att kontakt oss om du har några frågor.

Visa Clear round
Visa Fautras
Visa Henra

Kvalitet och säkerhet – Vår filosofi

Det är alltid viktigt att hitta ett släp med hög kvalitet, för din och dina medtrafikanters skull. Men när det gäller nått så viktigt som en hästtransport så är det ju extra viktigt att säkerheten även är hög för hästen. Vi väljer bara att sälja de släp vi skulle känna oss bekväma att transportera våra hästar i och hästtransporter vi känner oss säkra med åkandes ute på vägarna. Vi vill ju att alla ska kunna känna sig säkra ute på vägarna så att både du, din häst och dina medtrafikanter kommer säkert fram. 

Vi har länge haft filosofin att kvalitet och säkerhet kommer först och vi är stolta i att kunna erbjuda flera hästtransporter som anammar denna filosofi som vi gör. Och vi har alltid tagit lite extra stolthet i våra hästtransporter då detta var vad som fick oss att starta våran verksamhet från första början. Vi har helt enkelt trötta på att se så många hästtransporter som för många år sedan slutade vara säkra att transportera något, än mindre transportera hästar. Även många nyare hästtransporter tar genvägar och kompromissar på kvalitet och säkerhet och det kan vara svårt att veta vilka transporter man ska förlita sig på att kunna transportera nått utav det värdefullaste vi har, våra bästa vänner. Därför vill vi att du ska veta att när du handlar hos Fa-Trailer kan du lita på att vi har gjort våran efterforskning i de släp vi har och att vi kan erbjuda den bästa hästtransporten för dig och din häst. 


För att vara säke
r på att du får dra ett specifikt släp med din bil och din körkortsbehörighet så kan du använda släpvagnskalkylatorn.