Ska du köpa ny hästtransport? Leta inte längre! vi har ett av Sveriges bredast utbud av hästtransporter.

Hos oss hittar du hästtransporter från klassiska HB403 för en häst upp till maffiga HB610 som kan ta upp till 4 hästar lastade på diagonalen.
Tävlar du mycket och åker långväga och har behov av sov & bo del?  Då är Eventa M och Evental L rätt val för dig då du kan köra 3 ponnier eller 2 stora hästar samtidigt som du får med dig sovplatser, matplats och även toalett om så önskas. En komplett hästtransport med bodel helt enkelt!

Förutom nya transporter så kan vi även erbjuda begagnade hästtransporter, gå gärna in på vår blocket sida för aktuella lagersläp.

Kunnig rådgivning

Hos Fa-Trailer kan vi släp, och speciellt hästtransporter. När du kommer till oss så kan du lita på att du får bra rådgivning för just din situation. Vi kan vikter körkort och hästar vilket gör att vi kan guida dig genom denna djungel av olika hästtransporter. Vi känner oss stolta i våran kundsupport och gläder oss över att höra tillbaka från kunder långt efter att dom har köpt Hästtransport av oss och fortfarande är lika nöjda. Här är du alltid välkommen oavsett om du köpt transport ska köpa eller bara har frågor. Vi är alltid glada att svara på frågor och prata hästtransport. Så välkomna hit till Fa-Trailer, vi hoppas att du kommer bli vår nästa nöjda kund!

Ta dig en titt på våra släp här nedanför och tveka inte på att kontakt oss om du har några frågor.


För att vara säke
r på att du får dra ett specifikt släp med din bil och din körkortsbehörighet så kan du använda släpvagnskalkylatorn.

Broschyrer