FA-Trailer är återförsäljare för Trailerimport ( Ifor Williams ) samt Kingsröd ( Stephex STX )

Tack var Ifor Williams och Kingsröds stora utbud av hästtransporter och hästlastbilar så kan vi erbjuda Sveriges bredast sortiment av transporter till din häst!

Hos oss hittar du allt från klassiska HB403 för en häst upp till maffiga HB610 som kan ta upp till 4 hästar lastade på diagonalen.
Tävlar du mycket och åker långväga och har behov av sov & bo del?  Då har vi Eventa M och Evental L för dig.  I dessa får du in 3 ponnier eller 2 stora hästar samtidigt som du får med dig sovplatser, matplats och även toalett om så önskas. En komplett hästtransport med bodel helt enkelt!

Senaste tillskotten är HBX serien samt HBE släpet från Ifor Williams.
HBX serien är transporter helt utan organiska material och har hela 25 års garanti! (Garantin omfattar endast aluminiumgolvet, inte ramper eller väggar)

Från STX kan vi erbjuda STX Exlusive. Denna hästransporten är just vad den heter, exklusiv! med bland annat inbyggd ventilation.

Så oavsett om du kör stora frieserhästar, islandshästar, ponny eller stora halvblod så har vi rätt transport för din häst!

Förutom marknadens säkraste hästtransporter och hästlastbilar så förmedlar vi även dragbilar av högsta klass från Holmgrens bil.
Holmgrens är en av Sveriges största leverantörer av personbilar och yrkesfordon med stora märken så som. BWM, Nissan, Mitsubishi, Opel, Mazda, Fiat, Hyundai, JEEP mfl. 

Ta dig en titt på våra släp här nedanför och tveka inte på att kontakt oss om du har några frågor.


För att vara säke
r på att du får dra ett specifikt släp med din bil och din körkortsbehörighet så kan du använda släpvagnskalkylatorn.

Knappa in din bil + släpets registreringsnummer samt vilken körkortsbehörighet du har så får du reda på om din kombination är godkänd eller inte.