Luda.Fence

Luda.Fence bevakar stängslet åt dig – dygnet runt
Köp Luda Fence här

Luda.Fence är en stängselvakt som bevakar stängslet åt dig. Du får larm direkt när stängslet går sönder vilket gör att du kan agera snabbt och undvika att djuren rymmer.

Med Luda.Fence sparar varje gård i snitt 50 arbetstimmar per år vilket gör det till en bra investering. Men det bästa med Luda.Fence är att du kan vara lugn med att djuren håller sig kvar i hagen. Luda.Fence ger dig ditt elstängsels aktuella spänningsnivå via en app (My.Luda.Farm) om spänningen skulle falla. Med tillvalet Alarm+* får du larm omgående vid spänningsfall och tillgång till stängselspänningsgraf för att se om spänningsfallet beror på djur eller sly/regn. Luda.Fence kan användas överallt där det finns GSM-täckning. Appen finns tillgänglig till Android, Mac, IOS och Windows.

Så funkar det:

1. Luda.Fence ansluts var som helst på ditt stängsel. Enheten kan drivas 2 månader med det laddningsbara batteriet, eller försörjas konstant med 220 V eller 12 V.

2. Spänningen mäts genom att ansluta den röda stängselklämman till stängslet och den gröna jordklämman till jordningspinnen.

3. Stängslets spänningsnivå skickas till My.Luda.Farm genom det inbyggda SIM-kortet, som alltid väljer operatören med den starkaste signalen, (dvs. operatörsoberoende). Du kan när som helst kontrollera stängslets status i din mobil utan att behöva köra ut till fältet för manuell kontroll av spänningen. Alarm+ varnar dig omgående om stängslets spänning faller och ger dig också tillgång till Fence Voltage Graph™ (stängselspänningsgraf).

Om enheten inte rapporterar in på 48 timmar eller om batterinivån börjar bli låg får du en notis från My.Luda.Farm i din mobil. Det tillkommer ingen månadskostnad för att kontrollera den senast uppmätta spänningen (uppdateras var 48e timme). *=Önskar man utökad funktionalitet finns Alarm+ enligt nedan. 30 dagar ”prova-på” av Alarm+ ingår.