Vi på Fa-Trailer

OM FA-TRAILER

Vårat mål är att ha allt du behöver för dina transporter på ett och samma ställe med enbart de mest högkvalitativa produkterna på marknaden. Vi erbjuder släp för alla tillfällen och behov och det som inte finns exakt som du vill ha det special anpassar vi efter dina önskemål!

Hos oss hittar du lastbilar och släp (eller fordon specialbyggda efter Era önskemål) från Faxe, Clear Round, Fautras, Henra, Reko, FAht, alltid med kvalité och säkerhet i fokus 

Vårt sortiment är därför anpassat efter flera olika behov och krav. Det finns släp och släpvagnar i flertalet olika storlekar, utföranden och som kan anpassas efter Era behov.

Våra hästtransporter och lastbilar rymmer allt från en häst till flera och har stor variation på utrustning, men alla transporter har hög säkerhet och komfort för både hästen och ryttaren.

FA-Trailer erbjuder förutom försäljning av nya och begagnade fordon, service och reservdelar till alla våra fabrikat samt till alla på marknaden förekommande personbilssläp.

Alla vi som arbetar på FA-Trailer har som mål att ge dig bästa möjliga service, tveka därför aldrig på att kontakta oss.

Varmt Välkommen! 

Andreas Forsström
VD, FA-Trailer AB

Service

Om du vill ha en trailer som fungerar problemfritt år efter år så måste du serva din trailer regelbundet. Ju mindre du kör med din trailer ju viktigare är det att du servar den regelbundet. En trailer med dokumenterad service har också ett bättre andrahandsvärde än en utan. Även dina garantier påverkas om du inte följer serviceintervallerna. 

Vi erbjuder auktoriserad släpvagnsservice på de släp vi säljer, samt så har vi samarbetspartners som sköter service för våra lastbilar, alltid med kompetent personal för just ditt fordon.

Det är tyvärr som så att vi ofta ser skräckexempel på släp där man har ”servat” själv. I en del fall har den felaktigt utförda ”servicen” gjort att komponenter för tusentals kronor behövt bytas tack vare felaktigt utfört arbete. Det är alltid billigare och bättre att serva i stället för att reparera. 

Om vi servar ditt släp så garanterar vi att den klarar en kontrollbesiktning utan anmärkning och att den är säker att transportera avsedd last på/i.

När du lämnar din trailer för service hos oss så kan du också vara säker på att endast originaldelar används. Vi avråder bestämt från att montera så kallade piratdelar i din trailer. Vi har sett så kallade ”lika som originaldelar” som har gjort att släpen till exempel inte har haft fungerande bromsar med mera. 

Vår personal följer fabrikernas serviceanvisningar till fullo.