Begagnade släp

Om du vill köpa ett begagnat släp eller om du letar efter ett nytt släp och vill veta vad vi har i lager så hittar du enkelt det här. Under fliken hästtransporter hittar du även hästlastbilar. Kolla gärna efter det du är intresserad av och hör av dig till oss om du har några frågor. Vi ser alltid till att våra begagnade produkter är i bra skick och alla inbytta släp ser vi till att ta hand om så att du kan känna dig bekväm och säker även med ett begagnat släp. 

Visa begagnade och lager yrkessläp! Visa begagnade och lager hästtransporter!

Vårat lager

Vi försöker att alltid ha ett stort lager hemma och vi får ofta in begagnade släp. Finns inte det du söker? du kan alltid höra av dig till oss och se vad vi har på väg in. Och du kan alltid beställa nya släp från oss, vill du veta alla släp som går att beställa kan du bygga ditt släp här.

Har du ett släp du vill byta in kan du alltid få en värdering. Vi kan ta inbyten eller sälja släpet åt dig, hör av dig till oss med bilder, registrerings nummer och en kort beskrivning av släpet så återkommer vi med en värdering.

Stor variation

Hos oss hittar du stor variation, och tack vare det har vi också stor variation av begagnade släp och hästlastbilar. Följ oss på hemsidan eller sociala medier då förr eller senare dyker det mesta upp i vårat lager av begagnade släp och lastbilar. Vi ser alltid till att våra begagnade släp är i bra skick och blir väl omhändertagna av oss.