När det kommer till BIAB – Business In a box, så är möjligheterna oändliga!

Vi kan realisera era kreativa visioner för att marknadsföra och sälja era produkter. Med 2 vagnstyper i totalt 4 storlekar kan vi tack vare Ifor Williams skräddarsy en mobil lösning med en vagn för just er och er produkt som få eller inget annat företag kan. Utöver våra fantastiska släpvagnar går även våra lastbilar att special anpassas efter era behov.

I säkra händer!

I mer än 60 år har Ifor Williams haft förmånen att erbjuda människor glädjen att få äga en släpvagn byggd för just deras behov och högt ställda krav. Som specialister på just trailerdesign och teknisk utveckling så har Ifor Williams fortsatt att sätta en standard för släpvagnar både i Storbritannien och i världen! Vi kan även foliera alla vagnar för att på så sätt få bästa reklam för just erat företag och produkt.

Det är därför som mer än 70 000 nya släp årligen levereras till nya ägare årligen från deras fabriker, men hela tiden pågår ständigt investeringar i nya teknologier och material för att på så sätt garantera att produkten fortsätter att överträffa förväntningarna!

Vi vet att kvalitét, styrka, värdet av smidigt underhåll är av yttersta vikt för dig som kund och det är det som är drivkraften bakom allt som Ifor Williams producerar. Med ett högt andrahandsvärde är din trailer från Ifor Williams alltid en bra investering plus att du kommer kunna vara trygg i att du och det du fraktar åker med högsta komfort och säkerhet.

BIAB – Business In A Box

Startkostnaden att bygga ett företag med fasta lokaler kan vara avskräckande för ett nystartat företag. Med de senaste årens trend för ”micro företag” kan Ifor Williams BIAB vagnar ta just ditt företag till hen helt ny marknad utan att det behöver kosta skjortan!

 • Skapar Möjligheter
 • Skapar Flexibilitet
 • Smarta lösningar
 • Mångsidigt
 • Anpassningsbar
 • Säker
 • Pålitlig

Våra mobila säljlösningar kan vara extremt mångsidiga där man kan visa upp sina produkter direkt för kunden där kunden befinner sig.

Att sköta sitt företag från en trailer ger dig friheten att själv fysiskt slå upp portarna för ditt företag där du har bäst respons från dina kunder, detta medför också att du slipper onödiga hyror och andra fast kostnader. Flexibiliteten att fysiskt flytta ditt företag till nya platser ger dig stora konkurrensmässiga fördelar. Med en stilren och snygg utvändig design så kan insidan special anpassas för en attraktiv affärsrörelse för alla behov såsom tex. klädbutik/mode, utrustat med provhytt till en mobil motorverkstad eller varför inte en ”street food” vagn för tillagning av delikat mat!

Allt designat efter dina behov då möjligheterna med BIAB är oändliga så kan vi se till att just ditt företag skiljer sig från dina konkurrenters.

Vi vet att kvalitet, styrka, värdet av smidigt underhåll är av yttersta vikt för Dig som kund och det är det som är drivkraften bakom allt som Ifor Williams producerar. Med ett högt andrahandsvärde är din trailer från Ifor Williams alltid en bra investering!

Förslag på användnings områden

 • Mobil frisör salong
 • Fysioterapi/massage
 • Cyckel klubbar
 • Kanotklubbar
 • Mobila utställningsvagnar
 • Turistinformations vagnar
 • Klädförsäljning
 • Godisbutik
 • Företagshäsovård
 • Catering/streetfood försäljning
 • Röda korset/bistånd
 • Civilförsvar
 • Militär sambandsvagn

Och mycket, mycket mer…

Många av våra fordon går dessutom att få med bodel för att på så sätt ge just dig ännu större möjligheter för dig och ditt företagande!
Standarden på mobila catering och ”food truck” vagnar har inte alltid ansetts ha den högsta standarden, men de senaste årens starkt växande intresse för denna typ av tillagningsenheter har gjort att även gourmetcatering företag investerar i denna typ av fordon. Samtidigt som fastighetspriser fortsätter att öka tillsammans med andra overhead kostnader för traditionella restauranger så erbjuder de mobila Catering enheterna det perfekta alternativet.

Du kan med lätthet erbjuda kunderna fantastisk mat och maximera din vinst utan att riskera att bygga fast dig på fel plats, du kan ju faktiskt flytta ditt kök efter årstid och efterfrågan.
Förr hade mobila köksenheter dåligt undermålig utrustning och alldeles för lite utrymme för att kunna arbeta effektivt.
Ifor Williams har utvecklat imponerande cateringenheter som alla innehar högkvalitets utrustning och tillräckligt med välplanerad arbetsyta för att kunna laga mycket stora volymer med mat av högsta kvalité.
Du kommer på så sätt kommer kunna garantera dig att dina kunder återkommer hungriga på mer!

Vi erbjuder i våra catering trailer:

Köksutrustning
Vi kan erbjuda ett brett utbud av köksutrustning som kan monteras i din trailer. Vi arbetar med dig så att design och funktion passar perfekt dig och ditt företag.
El- och gasanslutning

Catering enheten har ett eget utrymme för gasflaskor och anslutning för dessa. Även utvändig elhandske finns för anslutning till fast elnät eller mobilt elkraftverk. (All köksutrustning är inte möjlig att köra på gas).

Golv- och väggbeklädnad
Vi kan belägga golvet med en beständig hög grepps vinyl som inte bara ser bra ut utan även ger ett hygieniskt och praktiskt golv i ditt kök. Väggarna kan beläggas med antingen rostfritt stål alternativ med laminatpaneler. Dessa paneler är lätta att hålla rena/hygieniska och rostresistenta.
Elanslutning

Det går att välja mellan 12V eller 220V som kraftkälla för att driva elen i trailern, 12 volts systemet är ett batteridrivet system ombord på trailern medans 220V kräver extern anslutning via utvändigt uttag.

Ljuslinsläpp, takfönster

Genom att installera ett takfönster så släpper du in mer naturligt ljus och kan på så sätt minska behovet av elektriskt ljus.

Aluminiumhjul

Ge din trailer en extra ”wowfaktor” genom att addera en uppsättning exklusiva aluminium hjul till din trailer (reservhjul monterat på stålfälg)

Barenhet

Vi kan erbjuda fullt funktionerande barenhet, specialbyggd helt efter era specifikationer. Perfekt om man önskar en mobil bar för tex. Catering och festevenemang.

Skräddarsydda tjänster

Vi vet att det till stor del slutligen kommer till designen av cateringenheten som är avgörande för hur framgångsrik den blir.

En noggrant planerad inredning, perfekt anpassad för tillverkning av mat på Era villkor, och med en attraktiv yttre foliering så vill vi kunna erbjuda just erat företags bästa möjligheter att lyckas!

Självklar finns vi där med råd och expertis i skapande processen så att trailern i slutändan blir allt och mer än ni hoppats på.

Val av utrustning i din Catering trailer:

Vi kan erbjuda en stor variation av utrustning för att möta era alla behov. Vi arbetar bara med pålitliga leverantörer av bra utrustning som kommer passa för er verksamhet och det vardagliga arbetet som följer. Här är ett litet axplock vad vi kan erbjuda.

Stekbord

Vi har flera varianter av både gas och eldrivna stekbord i olika storlekar från 280×345 mm till 900×500 mm.

Ugnar

Vi har ett stort utbud av både gas och elektriska ugnar i varierande storlek och kapacitet.

Vattenkokare

Vi kan erbjuda ett flertal gas och elektriskt drivna vattenkokare. De elektriska kan fyllas på manuellt eller automatiskt, kapacitet 12,5 till 20 liter

Tallriksvärmare

Det finns flera olika typer av tallriksvärmare i olika storlekar, från ca 60 till 240 tallrikar i kapacitet.

Bain Marie

Det finns både gas och elektriska varianter av både vatten och torra värmare i olika storlekar 1 fack till 6 st.

Fritöser

Finns både för gas och med elektrisk anslutning, golv och bordsmodell med storlek från 4,6 liter till 9 liter.

Spisar

Finns både för gas och elektrisk drift i olika storlekar mellan 1–6 kokplattor.

Varmhållning av mat

Vi erbjuder ett flertal olika värmelösningar såsom värmelampor, underbänk värmeskåp med och utan display.

Displaymonter

Det finns ett stort utbud av displaymontrar, både varma och kalla. Utrustningen finns tillgänglig från flera olika märken som specialiserar sig på denna typ av restaurang/catering utrustning. Har du egna önskemål på märken som inte finns representerade här så kontakta bara oss.

SPECIFIKATIONER

Vikt varierar beroende på val av golv och väggkonstruktion plus självklart val av utrustning. Vänligen notera att det lilla BIAB släpet är 250mm lägre än Medium och Large modellerna. Totallängden kan variera beroende på val av baksida för trailer då det avgör reservhjulets position.

Val av utrustning

Vi erbjuder utrustning som skall tillgodose era alla behov, Vi arbetar bara med pålitliga leverantörer som passar erat företag och det sätt ni arbetar. Här följer ett litet urval av vad vi kan erbjuda.

Foliering av trailer

Foliering kan användas för att placera er logga på trailern men vi kan även täcka hela vagnen för att förstärka det budskap ni vill förmedla för bästa möjliga genomslagskraft. På så sätt blir er trailer en annonstavla som verkligen sticker ut ur mängden och det ”fönster” mot kunderna där ni kan skapa ett bestående intryck hos kunderna! Foliering kan vara ett utmärkt sätt att stärka ert varumärke på marknaden.

UNDERHÅLL

Folieringen fungerar som en skyddande barriär för er trailer. Den skyddar lack och paneler mot stenskott och mindre småskador. Folieringen klarar av många års solljus pga. det UV-skydd som används och vill man uppdatera sitt budskap eller återställa trailern till sitt ursprungliga utseende går detta lätt. Trailern kan handtvättas eller så använder man högtryckstvätt men vi avråder från användandet av mekanisk tvätt utrustning det detta kan skada trailern/folieringen. Det är helt enkelt bara fantasin som sätter gränserna!