Nugent Balmatare

Nugent Balmatare sparar tid, pengar och slöseri på gården samtidigt som den minskar manuell hantering och prioriterar säkerheten för både djur och djurskötare.

Det snabbkopplade automatiska låssystemet kan användas enkelt och eliminerar manuell inmatning från föraren då balar också enkelt kan lastas och lossas från bekvämligheten av hytten.

Motorn styr de justerbara matningshastigheterna på den tvåsidiga mataren för att garantera säkerheten. Denna placering ger också en maximal livslängd, likaså med den zinkpläterade kedjan som skyddar mot rost. Kraftiga pinnar (Bale Spike) tillsammans med breda utsvängda och lätta styrkoner möjliggör ett enkelt ingrepp med kopplingen. Detta säkerställer en konsekvent och säker anslutning.

Slutligen är bakskyddet monterat som standard för extra skydd. Det förhindrar också överspill och spill så att passagerna hålls fria. Golvet i högdensitetspolyeten ger en stabil konstruktion och minskar spill . För mer information, se den nedladdningsbara broschyren som ger viktig information om ytterligare funktioner, eller titta på den instruktiva steg-för-steg-videon nedan.

Broschyren finns för nuvarande endast på engelska.

Broschyr