NUGENT FLAKSLÄP

Flaksläps-serien är designad och tillverkad för den kommersiella trailer världen. Med fullt typgodkännande (ECWVTA) har de konstruerats med fokus på styrka, funktionalitet och livslängd. De erbjuder en robust och mångsidig lösning för industrier som kräver konstant användning.

Nugents patenterade Dual Drive™-fjädring är standard i hela sortimentet, vilket förbättrar drag upplevelsen och tar trailer fjädringen till nya nivåer. Nugents tradition av robust tillverkad chassi design har vidareutvecklas med introduktionen av nya material och innovativt designade funktioner, kombinerat med en policy att införa marknadsledande komponenter för att säkerställa att Nugent förblir proffsens val.

Flakvagn Serien finns tillgänglig med maximal bruttovikt upp till 3 500 kg och storlekar från 2,5 meter till 5,5 meter, vilket garanterar en lämplig modell för varje applikation. Standard Designen innehåller många önskvärda funktioner och kompletteras med en rad tillval om ytterligare anpassning krävs.

Bygg ditt flaksläp här!

Standardfunktioner

Nugent Dual Drive™ fjädring
Led-lampor
Marknadsledande Knott-bromsar
Auto Reverse Coupling (halvautomatiskt låsmekanism)
Låsbar koppling och “Heavy Duty” stödhjul
Infällbara surrningspunkter för golv
18mm björkplywood halkskyddsgolv
Kopplingspunkter
Monteringsfäste och reservhjul

Tillval

Nedfällbara sidor*
Golv i aluminium
Stegeställ
Ramper finns i 2000mm eller 2400mm
Last stödben
Hel ramp bak
Gångjärnsförsedda nätsidor
Låsbar verktygslåda i aluminium
Manuell eller elektrisk vinsch
Hjulklossar

*Nedfällbara sidor ökar tjänstevikten på släpet beroende på vilken modell det är från 90-158kg och minskar och flakmåttet minskar 40mm på längden och 40mm på sidorna