NUGENT TIPPSLÄP

Nugent Tippsläp är designad och tillverkad för den som kräver det mesta utav sitt släp. Med fullt typgodkännande (ECWVTA) är de tillverkade med ett starkt helsvetsat och galvaniserat chassi, vilket säkerställer maximal styrka och hållbarhet, last kapacitet, flexibilitet och säkerhet. Innovativ chassis design, i kombination med enkel åtkomst runt om, utmärkt tipp vinkel, nedfällbara sidor och år av expertis inom trailer design har Nugent producerat den perfekta trailern för bland annat bygg-, landskaps- och jordbruks industrin.

Nugents patenterade Dual Drive™-fjädring är standard i hela sortimentet, vilket förbättrar drag upplevelsen och tar trailer fjädringen till nya nivåer. Nugents tradition av robust tillverkad chassi design har vidareutvecklas med introduktionen av nya material och innovativa funktioner, kombinerat med en policy att införliva marknadsledande komponenter för att säkerställa att Nugent förblir proffsens val.

Nugent tippvagn sortimentet finns tillgängligt med maximal bruttovikt upp till 3 500 kg och storlekar från 2,5 meter till 3,7 meter, vilket garanterar en lämplig modell för varje applikation. Standard modellen innehåller många önskvärda funktioner och kompletteras med en rad tillval om ytterligare anpassning krävs.

Bygg ditt tippsläp här!

Standardfunktioner

Nugent Dual Drive™ fjädring
Led-lampor
Marknadsledande Knott-bromsar
Auto Reverse Coupling (halvautomatiskt låshuvud)
Låsbar koppling och Heavy Duty Jockey Wheel
Infällbara surrningspunkter för golv
Hög tippvinkel upp till 55°
Låg sänghöjd
Stål-golv
Lagring på kontrollpanelen
Monteringsfäste och reservhjul

Tillval

Gångjärnsförsedda nätsidor
Rampar finns i 2000mm eller 2400mm
Stegeställ
Låsbar verktygslåda i aluminium
Prop Stativ
Hjulklossar
Bluetooth trådlös fjärrkontroll
Solida sidoförlängningar