Vad menar vi med Simply the best?

Vi tror helt enkelt på att Nugents släp är det ultimata alternativet när det kommer till släp i högsta kvalitet så att du kan lita på den under alla förhållanden, livslängd så att du vet att ditt släp håller under många år framöver och funktionalitet så att du kan bli överraskad över alla smarta funktioner som kommer att visa sig så användbara. Vi tror på att dessa släp från Nugent är en klass i sig själva och att när du väl testat dom vill du aldrig gå tillbaka “Simply the best” helt enkelt!

Kika därför gärna in alla kategorier av Nugent släp så att du kan hitta släpet för dig. Och vill du se alla fantastiska egenskaper hos dessa släp är du varmt välkommen till oss för att se varför vi och tycker att detta är dom bästa släpen på marknaden och varför du borde skaffa ett till dig själv eller ditt företag. 

Klicka på knappen nedanför för att bygga ihop ditt släp.

Bygg ditt släp här!
Visa flaksläp
Visa Boskapssläp
Visa universalsläp
Visa maskinsläp
Visa tippsläp
Visa obromsade
Visa beavertail
Visa fyrhjulingssläp
Visa kranvagn
Visa tiltbed

Dual Drive™

Det patenterade Nugent Dual Drive™ paraboliska fjädringssystemet moderniserar trailern.

Nugent-släpvagnar har nu Dual Drive™ som standard, vilket övervinner bristerna med traditionella fjädringssystem.

Genom att infoga en sekundär gummidämpare mellan chassit, tillsammans med en unik pivot-slipplatta, säkerställer ett extra fjädring element att fjädrarna är helt inkopplade vid kompressions- och retur cykler för att eliminera vibrationer och minska fjädrande skratt. Med ytterligare dämpningseffekt minskar den också påfrestningarna på chassi, karossram, dragkopplingar och begränsar stötvågor till fordonet.

Nugents design ger alla fördelarna med parabol, med de ytterligare fördelarna som är förknippade med fjädrande axlar – i ett system. Detta utnyttjar den ökade belastning kapaciteten och hållbarheten hos den paraboliska fjäderupphängningar. De minskade vibrationerna säkerställer att det blir mycket mindre slitage på chassit, vilket ger släpvagnen en längre livslängd och därmed mindre underhållskostnader!