Våra samarbetspartners

FA-Trailer presenterar stolt våra partners som alla bidrar till att vi erbjuda en helhetslösning för dig som kund där du får allt levererat av en och samma leverantör och med en finansiering – nyckelfärdigt koncept direkt från FA-Trailer.

Trailerimport är vår generalagent för alla våra Ifor Williams släp. De ser till att vi får hem originaldelar till bra priser och snabba leveranser.

Har du köpt en hästtransport, maskinsläp eller kanske annat släp så kan vi via Toveks Bil erbjuda dragbilar samt lätta lastbilar av bästa kvalité!

Driver du eller vill start entreprenad verksamhet så förmedlar vi maskiner från Mariestads Maskin & Energi. De säljer allt från minigrävare och minilastare som passar perfekt till våra maskintrailers, till lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner över 15 ton.

Via Kingsröd Trading kan vi erbjuda exklusiva husbilar samt special fordon från Stephex & Ketterer. Bilarna skräddarsys till just dina behov och med över 35 års erfarenhet av anpassade fordon så är ni i trygga händer.

Köper ni hästlastbil av oss så kan ni vara trygga dygnet om med Finnvedens Lastvagnars action service! Hitta deras kontaktuppgifter samt verkstäder nedan.

För lokal service av våra b-korts bilar så har vi samarbete med Bilia i Mariestad.
Vi kan även anordna service lokalt där du bor i landet.

Du hittar mer information om våra samarbeten under deras profiler

Finnvedens Lastvagnar AB

Läs mer om Finnvedens Lastvagnar

Bilia Banner

Läs mer om Bilia

Söderberg och Haak

Läs mer om Mariestads Maskin & Energi