Holmgrens Bil

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Vi fokuserar på ditt liv med bilen. Vi vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Vi finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment både av nya och begagnade bilar. Vid plåt- eller lackskada är det någon av våra skadeverkstäder du lämnar in ditt fordon till. Hos oss kan du även tryggt lämna in bilen för all typ av bilservice, byte av vindruta, lagning av stenskott och bilvård. I vårt däckcenter hittar du både däck samt kompletta sommar- och vinterhjul. På de orter där vi har däckcenter har vi dessutom däckhotell där du kan förvara dina hjul tryggt och säkert.

Holmgrens Bil är ett helägt dotterbolag till Holmgren Group

 

Vi kan specialbygga din kyl / frys bil efter dina önskemål & behov. Komplett med till exempel elverk och upptiningsskåp. Perfekta bilar till våra Business In a Box släp.

Det stora utbudet av transportbilar gör att det garanterat finns något som passar just dig och din verksamhet. Exempelvis ifall du vill ha en HIAB kran eller en bakgavellyft så ordnar vi detta. Vi kan förmedla allt från mindre Fiat Doblo & Opel Kombo till större transportbilar från Opel, Nissan och Fiat.

Som komplement till vårt stora utbud av släpvagnar och hästtransporter så kan vi erbjuda ett fantastiskt sortiment av dragbilar. Allt från klassiska Jeep Wrangler, till grymma pickuper från Nissan och Mitsubishi.

Är det en SUV du är ute efter så har vi givetvis det också!
En hel serie av bilar från Nissan X-Trail till BMW X7 med lyxig komfort och muskelstyrka utöver det vanliga. Allt finner du på FA-Trailer och Holmgrens.