Kingsröd Samarbete

Kingsröd AB är ett Norsk-Svenskt bolag som har levererat hästlastbilar i över 35 år. Vi är återförsäljare för Europas ledande leverantörer av hästlastbilar och specialfordon som Stephex och Ketterer i Norge och Sverige. Självklart hjälper vi dig med service och reservdelar i hela Europa.

Kingsröd Trading

arbetar med kvalitet i produkter och tjänster och oavsett vad vi levererar vill vi göra det med högsta möjliga kvalitet.

Kingsröd levererar hästlastbilar och släp från Stephex (STX) och Ketterer till kvalitetsmedvetna kunder i hela Norden. Vi tillhandahåller hästlastbilar från flera av de ledande producenterna i Europa och täcker alla behov – allt från små tvåhästars B-kortsbilar till specialbyggda hästlastbilar om 26 ton och upp till 10 hästar.

Kingsröd har lång erfarenhet av hästar och ridsport och har därför stor förståelse för behovet hos krävande ryttare. Våra ändamålsenliga lokaler med egen verkstad har lång erfarenhet av hästtransportfordon vilket säkerställer snabb och korrekt service för din hästlastbil. Vår erfarenhet av transport av hästar till tävlingar under 35 år kommer dig till godo när vi skall designa rätt hästlastbil för dig.

Hästlastbilar
Hästlastbilar