TRAILERIMPORT är den ledande importören i Sverige av personbilssläp för yrkesbruk. 2018 firade vi 10 år som generalagent i Sverige för Europas största släptillverkare, Ifor Williams Trailers Ltd, från Wales, Storbritannien.

Målet är att leverera kvalitetssläp kombinerat med excellens i service före, under och efter köpet till de som behöver riktigt bra släp. Detta gör vi tillsammans med ett väl utbyggt nät av auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Trailerimport erbjuder även marknadens bästa eftermarknadsservice genom hög servicenivå och lagerhållning på reservdelar om och när behovet uppstår. Behöver du serva eller reparera ditt släp kan du också vända dig till oss. Både vi och våra återförsäljare är auktoriserade verkstäder för Ifor Williams,  vi servar och reparerar alla fabrikat på ett professionellt sätt samt ombesörjer även försäkringsskador.

Alla som arbetar i organisationen har som mål att ge dig bästa möjliga service. Tveka därför aldrig att kontakta oss.

Varmt välkomna!

1. Etablerat nätverk av distributörer och återförsäljare
Ifor Williams har ett etablerat nätverk av distributörer över hela världen. Trailerimport är generalagent i Sverige och har i sin tur ett eget nätverk av auktoriserade återförsäljare, alla förpliktade att tillhandahålla högsta standard vid försäljning och service efter försäljning.

2. Eftermarknadsservice
Alla återförsäljare erbjuder serviceanläggningar för att säkerställa att ditt släp fortfarande är i perfekt skic

3. Tillgänglighet av reservdelar och tillbehör
Reservdelar och tillbehör till ditt släp kan beställas genom alla återförsäljare eller direkt från oss på Trailerimport. I onlinekatalogen här på hemsidan hittar du allt du behöver.

4. Utmärkt andrahandsvärde
Väljer du att sälja ditt släp i framtiden, kan du vara säker på att du får ett utmärkt andrahandsvärde.

5. Balkaxel och parabolisk bladfjädring
Alla Ifor Williams släp har i 60 år monterats med en helsvetsad A-ram och parabolisk bladfjädring, allt för din bekvämlighet och säkerhet.