Våra profilryttare

Här presenterar vi våra profilryttare som vi är oerhört stolta över att dom representerar oss. Dessa ryttare är otroligt skickliga men framförallt så hanterar dom hästar på ett sätt som lägger mycket vikt på säkerhet och hälsa för ryttare och häst. Detta hoppas vi är framtiden för hästsport på alla nivåer och därför är dessa ryttare självklara val för oss att sponsra!

Vilma beiron

Fa-trailer profilryttare

Härliga Vilma från Mariestad presenterar sig ;

 

Jag heter Vilma Beiron och jag har fått äran att bli sponsrad av FA-trailer, och det är jag såå glad över!

 

Jag är 15 år och tävlar både hoppning och fälttävlan med min lite galna C-ponny Top Fuel. Vi har tillsammans vunnit Sugar Cup finalen, vunnit ett Sverigeponnykval, tävlat i Scandinavium under Göteborg Horse Show och tagit stil SM silver. Jag och Fjant, som han kallas, har även kommit med i observationstruppen i fälttävlan som jag kommer vara del av 2020!
Jag har även tävlat upp till LA:P1 och tagit DM brons i dressyr med min förra B-ponny Marabou!

 

En mycket lovande ung ryttarinna med redan mycket rutin i bagaget, alltid go och glad med hästarnas bästa i fokus. Kommer från en väldigt kunnig hästfamilj. Ser fram mot att följa deras resa!

Frida Beiron

Fa-trailer profilryttare

Frida Beiron 18 år Mariestad, mycket multibegåvad ryttare inom alla 3 discipliner fälttävlan, hoppning och dressyr som rider alla sina hästar med samma med mjuka hjälper och mod som en tiger!

 

Tidigare resultat med Top Fuel: stil-SM i fälttävlan, DM guld fälttävlan, startat medelsvår hoppning, tävlat LA dressyr

 

Nya stjärnan Fenestra MHB 8 år : efter Canterbury 1226 – Feliciano
Ägd av familjen Beiron sen i somras, har inte hunnit starta så mycket men vunnit H90. Ska starta H100 under våren och så småningom 2* mot SM i fälttävlan

 

Minnea 8 år: D ponny efter Hip Hop – Miami Springs xx.

 

Har inte hunnit tävla så mycket, men satsar på hoppning då det är det hon trivs bäst i, just nu samlar vi rutin på LB. Startat upp till P90 fälttävlan och LA dressyr. Med en sådan stor talang och redan mycket rutin samt med en fantastisk familj som har så mycket samlad kunskap tillsammans så ser framtiden otroligt spännande ut.

Frida Levenby

Fa-trailer profilryttare

Frida Levenby boende på Torsö. Jobbar som leg. Djursjukskötare samt driver eget företag med inridning, utbildning, tävling och försäljning av ffa unghästar. Har tidigare jobbat som ryttare på Ale Ridsport och Heliotrop HB och äger två egna hästar just nu. Det dräktiga stoet Odette samt Aware som jag utbildat själv upp till 1.40m hoppning

 

Frida är en ryttare vi haft ögonen på länge då vi imponrats av hennes mjuka ridning och alltid så trevliga, glad och ödmjuka framtoning. 

Elisabeth Magnusson

Fa-trailer profilryttare

Jag heter Elisabeth Magnusson och representerar den äldre generationen ryttare i FA-trailer familjen. Jag har ridit och haft hästar stora delar av livet. Jag arbetar som polis och har jobbat som ridande polis. Nu har jag min fina häst Elza, tillsammans trivs vi bäst på terrängbanan, så det är fälttävlan som gäller för oss. Vi har kvalat till 2* klass, som vi hoppas kunna starta 2023. Förhoppningarna 2023 är även start I 120 hoppning och L:A dressyr. Med hjärta, kunskap och genuin omvårdnad som vi sett Elisabeth ge sina hästar under åren är vi på FA-Trailer väldigt glada att få vara en liten del av teamet!

 

 

Lowa Glans

Fa-trailer profilryttare

Lowa Glans heter jag, har precis fyllt 13 år och är ny profilryttare för FA-trailer! Jag älskar precis allting som har med hästar att göra och jag lägger all min lediga tid tillsammans med dem. Jag tävlar i huvudsak hoppning, men tränar givetvis också dressyr och rider till vardags mest i skogen. Jag tror på varierad träning för att få hållbara och glada hästar. Resultatmässigt har jag nu precis lagt B-ponny tiden bakom mig, där jag tävlat Msv B och ridit elitserien för Hagens ridsportsförening. Som tur är har jag sedan 1,5 år tillbaka en fantastisk C-ponny som heter Idhults Eirian. Vår största merit såhär långt tillsammans är att vi som ett av totalt 6 C-ponny ekipage lyckades kvala in till Falsterbo pony equitation i somras och kom 2a! Mitt mål med ridningen är att fortsätta utvecklas till en bättre ryttare utifrån de förutsättningar jag har! Vi på Fa-Trailer är glada att få ta del av denna unga talangfulla ryttare som är så glad och omtänksam i sim satsning