Om Rekotrailer

Ända sedan hjulet uppfanns har människan löst ett fundamentalt behov med hjälp av släp: att förflytta mer än hon kan bära mellan punkt a och b. Riktigt lika länge har vi på REKO Trailer inte tillverkat släp, men i alla fall våra ursprung i Värmland sedan 1976. Problemet som vi löser är dock detsamma, och det har räddat många ryggar, skapat möjligheter för företag att växa och kanske bidragit till en och annan uppfylld dröm.

Vår fabrik ligger i Kristinehamn alldeles norr om Vänern med en av Sveriges finaste skärgårdar. Företagskulturen är stark hos oss. Lokal förankring bland personal såväl som leverantörer är viktigt för oss, och vi strävar ständigt efter att komma på nya, smarta och effektivare lösningar på olika lastproblem. Vi använder till exempel höghållfasthetsstål i produktionen av våra släp, vilket gör att vi kan minska totalvikten men ändå lasta mer!

Vårt fokus är, och kommer alltid att vara, människorna som använder våra släp. Våra släp skapas av människor, för människor.

Släp för hushåll eller mindre företag

REKO Trailer tillverkar släp för många olika användningsområden. Letar du efter ett släp för att utföra hushållssysslor så som att köra möbler eller åka till soptippen , letar du efter ett släp för ditt företag som du kan köra maskiner på eller vill du kunna transportera din snöskoter skyddat och säkert. Oavsett om något av dessa fall är du eller om du har något annat behov så kan vi hjälpa dig hitta ett släp för dig. REKO trailer erbjuder också många valmöjligheter till ditt släp. Vill du ha enkelt flaksläp eller vill du ha lemmar på så är det enkelt att plocka på och av. Även galler grindar kan smidigt monteras eller plockas av vid behov. Många utav REKO Trailers släp går även att få med en smidig glasfiber kåpa som ser till att din last åker skyddat under färden. Välkommen till oss för att prata släp från REKO Trailer.