Köp din nu!

SMIDIGHET

Ett tältvagn är ett väldigt smidigt alternativ. Du kan koppla på den bakom en husbil för dig med stor familj så får du helt plötsligt en väldigt mycket större boyta. Eller har du en B-korts hästlastbil men vill ha ett praktiskt boende alternativ är tältvagnen perfekt för dig. Den tar väldigt liten plats bakom bilen, går väldigt lätt och smidigt att fälla upp samt har alla de bekvämligheter du kan tänkas behöva. Kanske du bara vill ha en naturnära camping upplevelse? En sådan man kanske inte kan på i till exempel en husvagn. Tältvagnen har alla de fördelar ett tält har men är också extremt mycket lättare att fälla upp. Dessutom kan du få bekvämligheter i din tältvagn som vanliga tält inte har. Som till exempel ett fullt kök med diskho, spis mm. Och du får även en riktig säng i tältvagnen.

 

 

BEKVÄMLIGHETER

I en tältvagn får du mer bekvämligheter än du skulle få i ett vanligt tält. Du kan få din med fullt fungerande kök så att ni kan laga riktiga måltider när ni campar. Dom har även riktiga sängar så att ni slipper sova på marken. Ni får gott om utrymme och plats för hela familjen. Skulle ni behöva utöka kan man enkelt sätta på en utbyggnad för att få ännu större boende.

FÖRDELAR MED EN TÄLTVAGN ÖVER TÄLT

Med en tältvagn har du ett mycket lättare jobb att sätt upp den jämfört med ett tält. Du slipper helt att krångla med tältstänger eller att dra på en tältduk. Du reser väldigt enkelt hela tältet i ett enda moment.

När du sover i en tältvagn kan du förvänta dig en skön sömn hela natten i en riktig säng istället för att sova på marken.

Du sparar plats i bagageutrymmet på bilen vilket resulterar i att du kan lasta annat du kan tänkas vilja ha med dig på campingsemestern.

Du kan få din tältvagn med kök installerat. Detta innebär att du kan laga ordentliga måltider för dig och din familj. Dessutom är köket lättåtkomligt även när tältet inte är uppfällt vilket gör att du kan ta pauser utmed vägen och laga mat på köket utan att behöva fälla upp tältet.

 

 

FÖRDELAR MED TÄLTVAGN ÖVER HUSVAGN

Med en tältvagn får du en naturnära upplevelse under hela tiden du campar.

Du kan dra den bakom den minsta bilen som har dragkrok och du får en mycket bättre bränsleekonomi jämfört med att dra en tung husvagn och du får dessutom helt fri sikt bakåt.

En tältvagn kan följa med på vägar som är för mycket för en husbil. Du får bättre svängradie och kan ta snävare kurvor samt brantare backar

Du behöver heller inte ta något nytt körkort. En tältvagn är liten och enkel att köra med bakom bilen och du slipper ta något utökat körkort.