Verkstadsjobb med garanti

När du servar ditt släp hos oss får du alltid garanti på att arbetet blir korrekt utfört. Efter att du fått ett kostnadsförslag och arbetet utförts enligt överenskommelse av oss garanterar vi att släpet klarar en besiktning på de åtgärdade delar som vi har reparerat. Skulle släpet inte klara en besiktning så står VI för det extra arbetet samt ombesiktnings kostnaden som detta medför så länge gäller de åtgärder som vi har utfört (inte eventuella delar i samband med detta dock).

För mer information och tidsbokning av verkstadsjobb så maila oss på verkstad@fa-trailer.se, beskriv gärna kortfattad vad för typ av arbete det gäller och ett eventuellt telefonnummer du vill bli uppringd på i samband med bokning.

Originaldelar

Hos oss får du alltid original delar till ditt Ifor släp för att garantera bästa möjliga kvalité och livslängd av ditt släp.

Övriga märken

Självklart servar vi samtliga släp, oavsett märke och alltid med reservdelar av högsta kvalité!

Bromsar

Att kunna bromsa ditt släp är en förutsättning för en trygg resa på vägen men tyvärr uppstår ofta ojämn bromsverkan då släpen tex. många gånger används oregelbundet. Tack vare egen bromsprovare kan vi alltid serva bromsarna på bästa sätt för att garantera en jämn bromsverkan på just ditt släp.