BEGAGNAT OCH LAGER

Om du är på jakt efter ett släp eller en hästlastbil av högsta kvalitet men inte orkar vänta på tillverknings eller leveranstid. Då kan du kolla in våra lagervagnar för att se vad du kan få hem direkt. Om du letar efter något mer begagnat kan du även hålla utkik då vi tar in en och annan begagnad ibland.

På denna sida uppdateras det direkt när vi får in något nytt i vårat lager. Vare sig om det om det är rykande färskt från fabrik eller bättre begagnat. Vi ser till att du hittar det du söker oavsett vad detta kan vara. Hittar du inte det du söker just här så kan ni kontakta oss. Detta gör du via mail, telefon eller uppsöka oss på plats så ser vi till at hjälpa er. Gå in på kontakt för att läsa mer om hur du lättast kommer i kontakt med oss.

I vårat lager kan du framför allt hitta de märken vi är återförsäljare av, vilka då ärNugent, Clear Round, Fautras, Henra, Reko FAht och Faxe. Vi får även in andra märken ibland, bland annat från inbyte och liknande. Så om du letar efter nått annat kan du ta en titt eller höra av dig till oss. På så sätt  kan vi kolla vad vi har på väg in. Eller om du vill att vi kontaktar dig ifall det du söker skulle komma in i lager framöver.

Inbyte

Självklart kan vi även ta emot ditt släp eller hästlastbil när du köper ett nytt hos oss. Kontakta oss ifall du vill ha en värdering på vad ditt släp eller bil är värd. Och du kan då även berätta vad du letar efter för något nytt. Vi ser till att det blir en smidig affär så att du slipper krångla med att sälja ditt släp eller bil. Du kan på så sätt istället genast börja köra med ditt nya släp(bil direkt!